Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2007 10:37 - Мъжът трябва да е мъж, а не мъж!
Автор: antinous Категория: Други   
Прочетен: 3834 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 02.02.2007 11:05


Днешният "празничен ден", както и няколко изказвания по този повод, ме накараха да напиша моето мнение по въпроса за стандартната и "нестандартната" сексуална ориентация.
Прави ми впечатление, че жени я започват тази тема. Защо ли? Защото повечето мъже в България страдат от комплекси! За да си мъж, трябва да си темерут или чукан! Обличай се в сивичко, за да не те помислят за гей! Прическата - по войнишки. Мисленето - по калъп. Погледът стига на 2 сантиметра от носа - достатъчно за да видиш чашата с ракия или салатката. Еее, понякога трябва и по-силно зрение - да се проследи поредният мач! Отношението към жената - грубо, но понякога справедливо! Колко пъти сте се грижили вие мъже за дома? Колко пъти сте прали на жена си дрехите? Колко пъти сте и готвили? Колко пъти тя ви е питала къде ми е чорапът?
Ще кажете, тя трябва да ме пере, тя да ми готви! Дааа! Колко пъти извън 8 март и рожденния и ден и подарявате цветя? Колко пъти? На 90% българите са неосъзнати или осъзнати грубияни! Тук няма да говоря за домашното насилие. Какво ми пука, че и в другите държави било така или че имало и груби жени!
Мъжете в България са:
- мъжът мечта - хубав, мил, добър баща, готвач, кавалер, богат... - 0.5%
- обикновени - такива ординарнички - ракийката, мача, салатката 70%
- комплексирани и смачкани, които мразят всичко и всички, а себе си най-много - 10%
- Неосъзнати гейове 5%
- Скрити гейове! От тях най-много се страхувайте. Те са умни, но с гаден характер, защото не могат да се осъществят сексуално! И какво правят? Преследват и заклеймяват откритите гейове - от завист, че те никога няма да имат куража.. 5%
- гейове простаци 9% - повечето гейове - парадират с различността си и отвращават всички! освен това са и прости като тризначките!
-  гейове аристократи 0.5% - красиви, с финес, с отлично образование, с огромна обща култура, с мъжко мислене, но с женска интуиция, чаровни, магнетични и за двата пола. Те са свръх деликатни и дискретни. Това са хора, които не се крият, но и не парадират! Те просто са, това което са - най-доброто от двата пола. За това са най-харесваните и най-мразените от дребните ракиджийски сивички душици!

Е, мъже! Честит празник! 
Жени, съжалявам и ви се извинявам, че изборът е такъв!


Тагове:   мъж,   Мъжът,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kardamom - страхотен си!
02.02.2007 11:02
невероятен пост.. поздравявам те..
и знаеш ли.. почти си олучил всичко.. въпреки, че процентът на готините истински мъже.. май ми се трува малко нисък.. но пък.. кой знае..
.. браво.. продължавай все така..
цитирай
2. krasi2g - Ех, antinous,
02.02.2007 11:06
Донякъде си прав. Качеството на мъжете в днешно време май наистина е ужасно. А за обратните братя, окупирали днешния празник - има чудесни хора, творци, изобретатели, хора с възпитание и вкус; има и много простаци. Както и при "правоверните". Единствено не мога да се съглася, че това да си "гей" е нормално :((( Може би се засягам повече на тази тема, защото имам... да кажем роднина с такъв проблем. Но защо всички тръбят, че да си гей е ОК? Ами това си е проблем, като всеки друг. Не е нормално да си гей. Това не пречи да си прекрасен човек, но ме побърква това безкрайно повтаряне "да приемем различните, в това да си гей няма нищо лошо". И децата ни се учат, че лошо няма, даже е модерно... И така се умножават хората с такава ориентация. Не мисля, че е правилно.
цитирай
3. antinous - ~-A-~
02.02.2007 11:14
"Че няма нищо лошо да си гей" е така и не е така. Не мисля че изборът да си гей се определя от някаква мода! Това не е решение дали да си купиш ново телефонче. Това е генно определено!Замисляли ли сте се, защо уж е толкова модерно да се говори за това, а реално не се говори за истинските проблеми на гейовете, а телевизиите се занимават с разни инфантилни и смешни хорица, които са забавни като папагалчета. Но защо не даваха "Планината Броукбек" по нито една телевизия? Нищо че обра всички възможни награди - през Златен глобус и Оскар! Защото ние сме си изградили едно клише - гей е Азис! гей е Гаро и толкова! Така ни е удобно.
Никой гей не е избрал да стане гей!
Никой не е станал гей, защото това е модно!
цитирай
4. krasi2g - За съжаление не мога
02.02.2007 11:36
да се съглася. Това за геннетичната заложеност е просто една недоказана теория. Според друга теория сексуалните наклонности се формират изцяло вследствие на възпитанието и средата. Истината вероятно е нейде по средата. Някои с учудване сами разбират, че не харесват противоположния пол, докато други попадат в среда, която им повлиява. А какви са истинските проблеми на гейовете, за които не се говори? На мене ми се струва, че по техните проблеми твърде много се говори :-/ А "Планината Броукбек" не го дават по ТВ, понеже е твърде нов. За сметка на това беше прекрасно рекламиран. Навсякъде. Не случайно много хора смятат, че щом има гей-момент, успеха е гарантиран. Модерно е.
цитирай
5. antinous - ~-A-~
02.02.2007 11:43
Аз продължавам да твърдя, че да си гей не е въпрос на избор и на мода! Продължавам да твърдя, че не е модерно да се говори за гейовете, а за за някакви чучела, защото са смешни, забавни и от това се правят пари. Но сериозно не се говори. Това личи от непознаването на истинския проблем.
Явно говорим на различни езици.
А твоят син сам ще си реши какво да прави с живота си, също както и моята дъщеря! Това може да ни хареса, може и да не ни хареса, но така трябва! Те не са наши проекции. Те са си отделни хора с различни или с еднакви на нашите разбирания.
цитирай
6. krasi2g - :) antinous,
02.02.2007 12:03
Явно доста се разминават мненията ни. Ами добре, в такъв случай за четящите блога ти (а те са много) ще има поне две различни гледни точки => материал за размисъл. Това е хубаво.
цитирай
7. zarkova - ". . . твоят син сам ще си реши ...
02.02.2007 12:20
" ...твоят син сам ще си реши какво да прави с живота си, също както и моята дъщеря" - УНИКАЛНО ПРАВ СИ!
цитирай
8. antinous - ~-A-~
02.02.2007 13:23
@krasi2g - благодаря ти за мнението, макар и да е различно от моето! Винаги си добре дошъл в моя блог!
цитирай
9. candysays - E, аз нямам син или дъщеря все още...
05.02.2007 12:06
но те поздравявам отново за този постинг! Както винаги- радикално мнение, но добре подплатено и обосновано! ;)

Между другото и аз мисля като теб- че това да си хомосексуален не е въпрос на мода или избор, а е генно предопределено... Така или иначе много хомосексуалисти (предпочитам тази дума) са страдали доста от това, че са такива... А страданието никога не е било на мода, струва ми се.... :)
(между другото като четях описанието ти на деликатните и с огромна обща култура, мъжество и женска интуиция хомосексуалисти, се сетих за Оскар Уайлд- безспорен гений на словото и деликатната "дисекция" на човешката душа и живот... Обожавам приказките му!.... Невероятни са....)
цитирай
10. timmyd - ...
14.02.2007 20:00
И аз смятам, че не е въпрос на избор.Поне доколкото като разбереш, че си такъв, можеш да поемеш по пътя си или ,ръководейки се от някакви фалшили ценности на обществото, да се обречеш на самота и обвинения.
"Планината Броубек"- невероятен филм.
цитирай
11. candysays - Трябва да го гледам!...
15.02.2007 09:51
:)
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: antinous
Категория: Изкуство
Прочетен: 450443
Постинги: 57
Коментари: 591
Гласове: 2224
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930